Nieuwe website RB Training & Coaching.

Bron van inspiratie & informatie.

Goed nieuws voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en succes op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Vandaag kondigen we met veel enthousiasme de lancering aan van de splinternieuwe website van RB Training & Coaching.

Met onze nieuwe website willen we een bron van inspiratie zijn en je snel voldoende informatie te geven om een keuze te maken en serieus aan de slag te gaan.

Of je nu aan je fitness werkt, persoonlijke ontwikkeling nastreeft, je levensstijl wilt verbeteren of je professionele prestaties wilt opkrikken, wij kunnen met je aan de slag.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de vernieuwde site van www.ricardobouwmeister en ontdek hoe RB Training & Coaching kan helpen om jouw persoonlijke en/of professionele doelen te bereiken.

Tot snel!

Dankzij alle hulp, steun, motivatie, advies, informatie en tips die ik van je heb gekregen heeft het mij enorm geholpen om mijn doel te bereiken.

Jouw trainingen zijn niet alleen mijn fysieke grenzen opzoeken, maar tevens humorvol en motiverend. Dit laatste betekent inmiddels dat ik zelf ook buiten jouw trainingen om de sportschool bezoek.

Personal trainingen zijn top. Veel en goede focus maar ook lachen. Zeer specifiek voor mijn doeleinden. Effectief, sterker, top!

Beste Ricardo, zonder jou was ik nooit zover gekomen!! Mijn dank is groot. Vriendelijke groet, Glaudi!

Als ik alles moet samenvatten zou ik zeggen dat je een top trainer/coach bent en iedereen eigenlijk onder jou begeleiding zou moeten staan!

In het afgelopen jaar heb ik zoveel geleerd, zowel op het gebied van krachttraining als op voedingsgebied. Ik ben zelfs zo enthousiast geworden van het werk van Ricardo, dat ik heb besloten om mijn kantoorbaan op te zeggen en mij volledig te gaan focussen op een baan op het gebied van sport, gezondheid en voeding.

Ricardo geeft je de kracht om door te gaan en door te zetten, weet waar hij mee bezig is: met jou! zorgt er voor dat je je grenzen verlegd. Ricardo is een goede,  sterke ‘meester’  in zijn vak, die je beter en sterker maakt.

Uiteindelijk heb ik ongeveer 12 weken lang 5 keer per week gesport, volop het voedingsschema aangehouden, ben ik 7 kilo afgevallen en heb 2 kleding maten minder. Ben dus ook super tevreden over jou schema en begeleidende tips.

Ricardo heeft mij discipline gebracht en hij gaf mij aanwijzingen en schema’s voor de beste spieroefeningen. Uiteraard zijn de trainingen specifiek toegespitst op mijn lichaam. Daarnaast gaf hij me waardevolle voedingstips. Het gevolg is dat ik mijn doelstellingen bereikt heb!

Na een paar maanden begon ik resultaat te merken: het traplopen ging beter. Beetje bij beetje zag ik vooruitgang. Alles functioneerde beter en mijn lijf werd strakker en steviger. Het is mooi om te zien hoe het verandert.

In 15 trainingen 10 jaar jonger! Over een paar maanden doe ik dat nog een keer. Ik kan het iedereen aanraden, jong en oud, belemmering door pijn: Train met Ricardo de juiste spieren en je voelt je weer als vanouds!

Mijn trainingen met Ricardo blijf ik gewoon voortzetten, want ook al kan je het misschien op een gegeven moment zelf, toch krijg je dan nooit die enorme motivatie die ik nu heb omdat ik weet dat er iemand achter mij staat.

Mijn ervaring met Ricardo is zeer positief. Tijdens de training kreeg ik voldoende tips en aanwijzingen om mijn oefeningen te verbeteren en nauwkeuriger uit te voeren zonder dat ik ooit blessures of dergelijke opliep.

Na een aantal maanden trainen met Ricardo voel ik dat mijn stabiliteit, balans en kracht al zoveel verbeterd zijn. Door de aangepaste training ben ik zo goed als blessure vrij waardoor ik meer bewegingsvrijheid heb gekregen en mijn zelfverzekerdheid is toegenomen.

Ricardo is kundig, gedreven, motiverend en op het moment dat het nodig is, is hij streng. Maar elke training is een feestje. De begeleiding gaat verder dan de training: Ricardo staat altijd klaar voor vragen en ondersteuning.

Goede opbouw van de trainingen waardoor het resultaat gehaald wordt. Ricardo is enthousiast en denkt mee met de cursist. Trainingen zijn lekker wisselend, waardoor de spieren steeds een andere stimulans krijgen. Top!

“Ik train al een paar jaar met Ricardo Bouwmeister. Hij is een zeer professionele trainer met een holistische aanpak. Trainen onder begeleiding van Ricardo is effectief, intensief en goed gevarieerd. Alle spiergroepen komen aan bod en ook het cardio deel wordt niet overgeslagen. Ondanks de inspanning is de sfeer ontspannen. Na een uur trainen met Ricardo voel je je altijd beter”.