TEAM RB TRAINING & COACHING

Achter RB Training & Coaching
staat een mooi divers en ervaren team,
met ieder een eigen specialisatie en expertise.
Gedreven en gericht op resultaat
op het gebied van body, mind en life.

Ricardo Bouwmeister

Persoonlijke trainer, (leefstijl) coach, voedingsdeskundige en specialist in revalidatietraining.

Al ruim twaalf jaar begeleid hij beginnende en gevorderde sporters naar een strakker, gespierder, sterker en blessurevrij lichaam. Daarbij zijn missie om iedereen in de directe en indirecte omgeving te helpen aan een gezonde leefstijl. Het hebben van een gezonde leefstijl heeft voor iedereen een andere betekenis met daarbij individuele doelen.

In de fitness gestart als jongen van twaalf. Fitness in een groep onder begeleiding van een trainer. Al snel een combinatie gemaakt met handboogschieten, vechtsporten en niet veel later een lange periode stijldansen. Interessante combinaties en vooral fitness nooit meer losgelaten.

Na de havo gaan studeren op het CIOS, door op de HAN te Nijmegen, enkele verdiepende opleidingen verder en eigenlijk nooit meer gestopt met studeren. Niet altijd voor een diploma, des te meer voor de ervaring.

“Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself”, Leo Tolstoy.

Vera ten Westeneind

Hallo mijn naam is Vera ten Westeneind, ik ben 25 jaar en kom uit Huissen.

Van kleins af aan heb ik een grote passie voor de sport. Deze passie heeft geresulteerd in een topsport carrière als profvoetbalster waar ik helaas een punt achter heb moeten zetten door knieblessures.

Echter, de passie voor sport bleef onverminderd aanwezig en zorgde ervoor dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken. Het samenwerken met mensen, het resultaatgericht werken en het behalen van persoonlijke doelen vind ik heerlijk!

Als lid van team RB Training & Coaching zal ik de persoonlijke training verzorgen in Arnhem. Dus wil jij ook jouw doelen halen en voor een fitter lichaam en gezondere leefstijl gaan meld je dan aan voor persoonlijke training of coaching.

Remco Joosten

Mijn naam is Remco Joosten. Voor de meesten bij Complete Body Elst al wel bekend.

Ik zoek graag de uitdagingen van ultra/trailrunning en triatlon. Als fervent atleet zoek ik constant naar grenzen om te verleggen, zowel op de ongetemde paden van ultraloopwedstrijden als in de veelzijdige discipline van triatlons.

Mijn passie is gericht op intensieve één-op-één training en coaching. Met mijn uitgebreide expertise op het gebied van fitness en voeding, smeed ik op maat gemaakte programma’s om doelgericht in te spelen op ieders unieke behoeften. Laten we gezamenlijk de reis naar optimale gezondheid en buitengewone fitheid aangaan.

Als lid van team RB Training & Coaching zal ik de personal training gaan verzorgen in Elst. We streven ernaar om ieder te begeleiden naar een duurzame levensstijl vol vitaliteit en gezondheid.

Klaar om aan de slag te gaan? Elke week is er een vast intakemoment, hiervoor kun je e-mailen of bellen naar onderstaande contactgegevens of je kunt je aanmelden bij een van onze trainers van Complete Body (alle locaties).

Ben je al lid van Complete Body, dan kun je het wekelijkse intake moment ook terug vinden in de Dewi app.

Personal Training:

Personal training biedt jou de mogelijkheid om op een verantwoorde manier te trainen, of je nu die paar kilo’s wilt verliezen of aankomen, meer wilt leren over voeding en supplementen, rugpijn wilt verminderen, of simpelweg het maximale uit je training wilt halen.

Wij bieden op maat gemaakte leefstijlbegeleiding, met een intensief trainings- en coachingprogramma voor mensen die willen werken aan hun leefstijl, overgewicht, ondergewicht, of medische aandoeningen. Dit doen we in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten, diëtisten en andere vakspecialisten.

Coaching:

Optimaliseer je leven, training, of bedrijf tot het uiterste. Of je nu een ondernemer, model of topatleet bent, streven we allemaal naar succes op het hoogste niveau.

Wij begeleiden jou bij het doorbreken van onproductieve gedragspatronen, het maken van krachtige keuzes, echt focussen op wat er toe doet, omgaan met onnodige hindernissen, en groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Kom in actie

Dankzij alle hulp, steun, motivatie, advies, informatie en tips die ik van je heb gekregen heeft het mij enorm geholpen om mijn doel te bereiken.

“Toen was er het moment waarop ik vond dat ik weer zelf kasten moest kunnen verplaatsen en zwaar lichamelijk werk moest kunnen doen. Een abonnement op de sportschool was geen optie, omdat ik ‘een stok achter de deur moet hebben’, omdat anders de excuses om niet te gaan sporten makkelijk gevonden zijn. De ‘stok’ werd Ricardo. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.”

Jouw trainingen zijn niet alleen mijn fysieke grenzen opzoeken, maar tevens humorvol en motiverend. Dit laatste betekent inmiddels dat ik zelf ook buiten jouw trainingen om de sportschool bezoek.

Personal trainingen zijn top. Veel en goede focus maar ook lachen. Zeer specifiek voor mijn doeleinden. Effectief, sterker, top!

Beste Ricardo, zonder jou was ik nooit zover gekomen!! Mijn dank is groot. Vriendelijke groet, Glaudi!

“Inmiddels train ik al vele jaren bij Ricardo. Vanaf het begin was er een goede klik. De trainingen zijn soms best pittig en hij daagt je altijd uit qua prestaties. Ook voor adviezen op voedingsgebied kun je bij hem terecht. Al met al ben ik enthousiast over hem. En niet te vergeten is er altijd ruimte voor leuke gesprekken en een dosis humor, dit maakt de training geheel compleet.”

Als ik alles moet samenvatten zou ik zeggen dat je een top trainer/coach bent en iedereen eigenlijk onder jou begeleiding zou moeten staan!

In het afgelopen jaar heb ik zoveel geleerd, zowel op het gebied van krachttraining als op voedingsgebied. Ik ben zelfs zo enthousiast geworden van het werk van Ricardo, dat ik heb besloten om mijn kantoorbaan op te zeggen en mij volledig te gaan focussen op een baan op het gebied van sport, gezondheid en voeding.

Ricardo geeft je de kracht om door te gaan en door te zetten, weet waar hij mee bezig is: met jou! zorgt er voor dat je je grenzen verlegd. Ricardo
is een goede,  sterke ‘meester’  in zijn vak, die je beter en sterker maakt.

Uiteindelijk heb ik ongeveer 12 weken lang 5 keer per week gesport, volop het voedingsschema aangehouden, ben ik 7 kilo afgevallen en heb 2 kleding maten minder. Ben dus ook super tevreden over jou schema en begeleidende tips.

Ricardo heeft mij discipline gebracht en hij gaf mij aanwijzingen en schema’s voor de beste spieroefeningen. Uiteraard zijn de trainingen specifiek toegespitst op mijn lichaam. Daarnaast gaf hij me waardevolle voedingstips. Het gevolg is dat ik mijn doelstellingen bereikt heb!

Na een paar maanden begon ik resultaat te merken: het traplopen ging beter. Beetje bij beetje zag ik vooruitgang. Alles functioneerde beter en mijn lijf werd strakker en steviger. Het is mooi om te zien hoe het verandert.

“Door verschillende blessures ben ik het plezier en vertrouwen in het sporten kwijtgeraakt. Ricardo heeft mij geholpen om dit weer terug te vinden. Per training bekijken waar het mis gaat en steeds iets meer over je grens heen gaan, heeft mijn lichaam sterker gemaakt. Ik zit weer lekker in mijn vel en durf weer met plezier en energie te sporten in de gym.”

“Ik introduceer Ricardo altijd bij anderen met de opmerking dat hij mijn leven heeft gered. Dat lijkt dan een grapje, maar ik denk echt dat het zo is. Inmiddels trainen mijn kinderen en partner ook bij Ricardo en op de sportschool word ik als een voorbeeld gezien door vrouwen van mijn leeftijd (fifty-ish). Als ik het kan leren, kan iedereen het!”

In 15 trainingen 10 jaar jonger! Over een paar maanden doe ik dat nog een keer. Ik kan het iedereen aanraden, jong en oud, belemmering door pijn: Train met Ricardo de juiste spieren en je voelt je weer als vanouds!

Mijn trainingen met Ricardo blijf ik gewoon voortzetten, want ook al kan je het misschien op een gegeven moment zelf, toch krijg je dan nooit die enorme motivatie die ik nu heb omdat ik weet dat er iemand achter mij staat.

Mijn ervaring met Ricardo is zeer positief. Tijdens de training kreeg ik voldoende tips en aanwijzingen om mijn oefeningen te verbeteren en nauwkeuriger uit te voeren zonder dat ik ooit blessures of dergelijke opliep.

“Ricardo heeft niet alleen kennis van fitness en voeding, maar is ook supermotiverend. Hij maakt elke sessie plezierig en creëert een positieve sfeer die je op de been houdt. Ricardo zijn passie is geweldig, dus als je een nuchtere, ondersteunende en effectieve personal trainer wilt, is Ricardo de juiste keuze. Ik ben dankbaar voor de positieve impact die hij had op mijn fitnessreis!”

Na een aantal maanden trainen met Ricardo voel ik dat mijn stabiliteit, balans en kracht al zoveel verbeterd zijn. Door de aangepaste training ben ik zo goed als blessure vrij waardoor ik meer bewegingsvrijheid heb gekregen en mijn zelfverzekerdheid is toegenomen.

Ricardo is kundig, gedreven, motiverend en op het moment dat het nodig is, is hij streng. Maar elke training is een feestje. De begeleiding gaat verder dan de training: Ricardo staat altijd klaar voor vragen en ondersteuning.

Goede opbouw van de trainingen waardoor het resultaat gehaald wordt. Ricardo is enthousiast en denkt mee met de cursist. Trainingen zijn lekker wisselend, waardoor de spieren steeds een andere stimulans krijgen. Top!

“Ik train al een paar jaar met Ricardo Bouwmeister. Hij is een zeer professionele trainer met een holistische aanpak. Trainen onder begeleiding van Ricardo is effectief, intensief en goed gevarieerd. Alle spiergroepen komen aan bod en ook het cardio deel wordt niet overgeslagen. Ondanks de inspanning is de sfeer ontspannen. Na een uur trainen met Ricardo voel je je altijd beter”.

“Met enige regelmaat heb ik een boost nodig om mezelf conditioneel op peil te houden. Ricardo is voor mij daarin de perfecte coach. Hij is enthousiast, een plezierige gesprekspartner en geeft goede tips over leefstijl. De trainingen zijn super afwisselend en uitdagend, de sfeer is ontspannen en achteraf heb je bergen sportief werk verzet wat conditie én kracht ten goede komt.”